top of page
IMG_3639-removebg-preview.png

Erbjudande 500 kr rabatt
på våran vår-rekond!

Fr. 3495 kr (Ord pris 3990 kr)

Just nu kör vi en vår kampanj på våran populära vår-rekond. In- och utvändig rekond som motverkar rost och skyddar din bil från det ruskiga vinter vädret.

okq8-logo__1_-removebg-preview.png

Skvaltans Väg 17, Nacka

IMG_3103.HEIC

Invändig och utvändig rekond med nybilskänsla
 

500 kr rabatt: Vår-rekond fr. 3495 kr (Ord pris. 3990 kr)

 Här ingår in- & utvändig detaljerad tvätt, salt & asfalt borttagning, underredstvätt och vi gör även en motortvätt och en vaxpolering för bästa skydd

Vaxpolering ger din bil en otrolig glans och ett djup lacken.

Din bil kommer se välskött och välvårdad ut efter en nogrann tvätt och vaxning

Vaxningen ger din bil en långvarig glans och ett skydd som håller i ca 6 månader

Med våran invändiga rekond får du tillbaka nybilskänslan och fräsch doft i hela kupén

Läder och plastdetaljer behandlas och ger ett uv skydd med en snygg finish

Klädsel rengörs på djupet med en klädseltvätt maskin

Glasrengöring och fönsterputs ger dig kristall klara rutor

IMG_2943_edited.jpg

Varför tvätta bilen efter vintern?

I Sverige har vi ett påfrestande klimat för din bil, speciellt under vintern där bilen utsätts för salt och annan smuts som sliter på din bil och lack. Saltet vi har på vägarna fräter på din bil och behöver tvättas bort med jämna mellanrum för att undvika rost och korrosion.  

 

Med våran vår-rekond så löser vi allt detta med en nogrann tvätt in- & utvändigt. Vi tvättar även av hela underredet och djuprengör i hjulhusen för att all salt och föroreningar ska väck. Vi rengör även hela motorutrymmet på din bil och förseglar med en speciell motorkonservator som skyddar plastdetaljer och slangar i motorn och gör att den ser nytvättad ut i flera månader framåt!

500 kr RABATT! Pris fr 3495 kr. (ord pris. 3990 kr)

Följande ingår i rekonden

Utvändigt: Vi börjar rekonden utvändigt med en nogrann dekontamination av lacken. Avfettning, salt och asfalt borttagning, flygrost borttagning på lack och fälgar. Sedan spolar vi av hela underredet och hjulhus. Slutligen schamponeras hela bilen med en ny svamp och ph neutralt schampoo. 

Motortvätt: Vi täcker över delar i motorn som generator och el komponenter för att inte skada nånting. Motorn får sig sedan en behandling med avfettning, schamponering och avtorkning. Slutligen lägger vi en motorkonservator som skyddar komponenter, plastdetaljer och slangar i motorn och gör så motorutrymmet kommer se nytvättat ut i månader framåt!

Vax polering: Vi polerar bilen med ett vax som kommer ge ett skydd i ca 6 månader och ger din bil en otroligt fin glans och ett djup i lacken. 

 

Invändigt: Här börjar vi med en noggrann dammsugning av kupén och bagageutrymme sedan en komplett rengöring och avtorkning med ånga och anpassade medel för insidan. Har du klädsel säten djuprengörs dessa och lädersäten behandlas med en läderbehandling. Plastdetaljer smörjs in med en anpassat medel för vinyl. 

500 kr RABATT! Pris fr 3495 kr. (ord pris. 3990 kr)

Vad tycker våra kunder?

Ragnar Lindberg

Hade hört gott om anläggningen, så jag provade med in- och utvändig tvätt, sätesrengöring samt keramisk lackbehandling. Enkelt att boka, ledig tid samma vecka, verklig nybilskänsla levererades, klar på lovad tidpunkt. Prisvärt.

Kontakta oss

Adress

OKQ8 Skvaltans Väg 17

Nacka, 131 39

Kontakt

073 770 02 55

  • Instagram
  • Facebook

Öppettider

Mån - Fre     08-17

(Nyckel inlämning och utlämning kan ske under mackens öppettider kl 06-22)

bottom of page