top of page

Våra paket

1

Heltvätt

En vanlig in & utvändig handtvätt för dig som har en normalsmutsig bil men vill ha den ren och fräsch både på in & utsida. Det ingår även en spray vaxning.

I paketet ingår: - Avfettning - Schamponering - Rengöring av fälgar - Rengöring av dörrgångar - Avtorkning - Dammsugning - Rengöring av mattor - Alla paneler,dörrsidor osv torkas av. - Borttagning av lättare fläckar. - Fönsterputs - Protector Wax

Tidsåtgång ca 2 tim 
Pris fr. 1199 kr

2

POPULÄR

Heltvätt Premium

En premiumtvätt med mer fokus på detaljer för att återställa nybilskänslan . Ingår även motortvätt, rengöring av klädsel/läder och en maskinvaxning. Perfekt inför försäljning eller leasing bil som ska lämnas tillbaka.

Utöver paket 1 Heltvätt ingår: - Detaljerad rengöring - Djuprengöring i hjulhus - Motortvätt och skydd med KCx Motorplast. - Maskinvaxning

Tidsåtgång ca 3-4 tim
Pris fr. 2499 kr

3

Helrekond 

Vårat bästa paket med allt i ett. Detta är en Helrekond där vi lägger mycket tid på att få bilen så nära nyskick som möjligt. Allt rengörs i minsta detalj och vinyl/plastdetaljer behandlas och skyddas. En enklare polering ingår för att få bort små repor och defekter

Utöver paket 2 Heltvätt Premium ingår: - Underredstvätt - Vinylbehandling - Ångtvätt interiör - Läderbehandling med insmörjning. - Klädseltvätt - Lättare polering anpassad för bilens skick. - Maskinvaxning

Tidsåtgång 8 tim
Pris fr. 5299 kr

Lackskydd

CNS ALPHA GRAHENE 10H

Detta är vårt bästa lackskydd och tack vare sin hårdhet på 10H så är detta keramiska lackskydd extremt slitstark. Med detta skydd på din bil har du ett extremt bra skydd mot repor och smuts. Bilen blir extremt lätt tvättad och du får en hög glans med en kraftig vattenavrinning. Har du en ny eller nyare bil så är detta ett bra val!

 

Den har en hållbarhet på ca 5-7 år beroende på underhåll. 

Tidsåtgång 2 dygn

 Ny bil pris fr. 6995 kr

Beg. bil fr. 9499 kr

MENZERNA POWERLOCK

Detta skydd är ett klassiskt lackskydd som inte är lika slitstark som ett keramiskt men fortfarande ett extremt ett bra skydd på din bil om du underhåller det. Powerlock ger dig en väldigt lätt tvättad och glansig bil med ett fint djup i lacken.

 

Denna har en hållbarhet på ca 1 år. 

Tidsåtgång 1,5 dag

 Ny bil pris fr. 4995 kr

Beg. bil fr. 6499 kr

CNS AQUA COAT 9H

Detta är ett keramiskt lackskydd som lämpar sig bra för nya bilar och begagnade bilar. Vill du ge din bil ett riktigt bra skydd mot repor och smuts med en hållbarhet på 3 år så är det denna du ska välja.

 

Bilen blir lätt tvättad och får en hög glans med en kraftig vattenavrinning.

Tidsåtgång 1,5 dag

 Ny bil pris fr. 5995 kr

Beg. bil fr. 8499 kr

Tilläggstjänster
Lägg enkelt till dessa i din onlinebokning

Klädseltvätt

Om du har fläckar eller ingrodd smuts på dina textilsäten kan vi djuprengöra dessa till nyskick med en klädseltvätt. Sätena kommer vara lätt fuktiga men blir torra efter ca ett dygn.

Pris 999 kr/ 5 säten

Läderbehandling

Om du har lädersäten i din bil rekommenderar vi att välja detta. Vi rengör och återfuktar med ett läderbalsam. Sätena återfår sin naturliga mjukhet och förhindrar bildning av sprickor eller veck.

Pris 799 kr/ 5 säten

Ångtvätt interiör

Vi kan rengöra insidan av din bil med ånga för att få bort extra ingrodd smuts eller fläckar. Ånga är även effektiv på att döda bakterier och tar bort 99% av alla bakterier som kan finnas i en bil.

Pris 249 kr

Vinylbehandling

Om plasten på din bil börjar se lite matt och tråkig ut så är en vinylbehandling räddningen. Plasten återfår sin naturliga färg och får även ett skyddslager som stöter ifrån sig smuts. Ingår både invändigt eller utvändigt.

Pris 349 kr

Hundhår/Extra Smutsig

Om du har hundhår i bilen som som du vill få bort alternativt en hårt nedsmutsad bil så behöver vi lägga till detta och då lägger vi extra tid för att få din bil ren.

Pris 399 kr

Motortvätt

Noggrann rengöring av ditt motorutrymme inkl försegling med KCx Motorplast som skyddar och bevarar plast, slangar och kontakter i din motor. Garanterat ett motorutrymme som ser ut som nytt.

Pris 499 kr

Glasförsegling

En glasförsegling lägger sig som ett skyddslager på din vindruta. Det resulterar i en vindruta som stöter ifrån sig regnvatten i farter över 50 km/h.

Sparar mycket på dina vindrutetorkare då vattnet pärlar sig bort från rutan snabbt.

Pris 399 kr

Underredstvätt

Underredstvätt där vi spolar av hela underredet inklusive hjulhus för att ta bort salt och andra föroreningar. Detta är väldigt bra för att motverka rost på din bil och är bra att göra minst 1 gång per år speciellt efter eller under vinterhalvåret då vi har mycket salt på våra vägar under denna tid.

Pris 399 kr

Luktsanering/Ozon behandling

Vill du få bort oönskade odörer som tex röklukt i din bil måste vi oftast göra en ozonbehandling för att garantera att lukten försvinner. Ozonet bryter ner alla bakterier och molekyler vilket gör att lukten försvinner. Vi behöver bilen över natten för att säkerställa ett luktfritt resultat.

Pris 999 kr

Adress

OKQ8 Nacka,

Skvaltans Väg 17

Kontakt

Öppettider

Mån-fre 08-17

bottom of page